Despre noi

MEDFIZ – Centru medical cu urmatoarele specializari:

Centrul nostru a fost infiintat in anul 2000, fiind printre primele centre de profil, private din IASI. Coordonatorul centrului este Dr. Magda Popa.

Va intampinam intr-o atmosfera calda si prietenoasa in cele doua sedii ale centrului, care dispun de 12 paturi de tratament, aparatura medicala de ultima generatie, personal calificat, amabil si oricand aproape de suferinta pacientului.
Va oferim terapii personalizate, functie de afectiunea dumneavoastra si de statusul general de sanatate.

Camera termica (termograful medical) achizitionata recent, este o noutate in domeniul diagnosticarii diverselor maladii. Termografia clinica este cotata, in acest moment, la nivel mondial, ca fiind unica metoda neinvaziva de diagnostic structural a diverselor afectiuni, bazata pe modificarea de temperatura a tesutului bolnav si a diferentelor de temperatura intre acesta si un tesut sanatos, putandu-se, astfel, depista boli in stadiul lor preclinic (inainte de aparitia simptomelor clinice).
Performanta metodei nu consta doar in stabilirea unui diagnostic corect, ci in faptul ca se poate urmari evolutia si reactia pacientului la tratament. Prin examenul termografic se pot identifica afectiuni maligne (canceroase) indepistabile structural cu aparatele clasice de analiza.

Diagnosticul termografic este neinvaziv, nu este nociv si nici iradiant, ceea ce duce la concluzia ca poate fi repetat de cate ori este necesar. Examenul fiind neinvaziv este nedureros si nu provoaca disconfort pacientilor.

Baza de recuperare se adreseaza pacientilor cu afectiuni reumatismale, degenerative si inflamatorii, ale membrelor si ale coloanei vertebrale, neurologice si neuromotorii, ortopedice, postoperatorii si posttraumatice, afectiuni ligamentare si ale tendoanelor, afectiuni specifice traumatologiei sportive, ale antrenamentului sportive. Va oferim un cadru ambiental placut si pentru sedinte de relaxare, remodelare si intretinere corporala prin terapii inovatoare, cu eficacitate inca de la primele sedinte.

Pentu o mai buna integrare interdisciplinara a patologiei pacientilor, dispunem si de un department de medicina de familie, dand posibilitatea inscrierii pe lista cabinetului.

Stimati pacienti,

Va astept cu drag in centrul nostru, unde speram sa va alinam suferinta si sa va ajutam sa depasiti cel mai neplacut sentiment al existentei umane: sentimentul de neputinta in fata durerii.

Sa deveniti increzatori in puterile miraculoase ale celor mai noi achizitii stiintifice din domeniul medical!

Dr. MAGDA POPA
medic primar recuperare medicala
specialist reumatolog
specialist medicina de familie
competenta in termografie medicala

De 20 ani, dedicati pacientilor nostri, SOC CIVILA MEDICALA MEDFIZ ofera servicii medicale de reumatologie, recuperare medicala si medicina de familie.

Site dezvoltat de webis iasi webis.ro